ОБИДЧИВИ ЛИ СТЕ? 1. Лесно ли ви се разваля настроението? Да; Не; Не знам 2.Дълго ли помните обидата и този, който ви е обидил? Да; Не; Не знам 3. Дълго ли преживявате дребните неприятности – недоброжелателен поглед или забележка? Да; Не; Не знам 4. Дълго ли оставяте в състояние, в което не ви се разговаря с никого? Да; Не; Не знам 5. Лесно ли отвличат вниманието ви странични разговори и шумове? Да; Не; Не знам 6. Дълго ли анализирате вашите чувства, преживявания, постъпки? Да; Не; Не знам 7. Често ли действате повлияни от моментното ви настроение? Да; Не; Не знам 8. Често ли сънувате кошмари? Да; Не; Не знам 9. Безпокои ли ви мисълта, че вие с нещо сте по-лош от другите? Да; Не; Не знам 10. Често ли се наблюдава промяна в настроението ви? Да; Не; Не знам 11. По време на спор, променя ли се тембъра на гласа ви с несвойствени ниски или високо тонове? Да; Не; Не знам 12. Лесно ли е да ви изкарат от нерви? Да; Не; Не знам 13. Дори вкусната храна ли не е способна да оправи лошото ви настроение? Да; Не; Не знам 14. Често ли се дразните, когато не ви разбират? Да; Не; Не знам
2.Дълго ли помните обидата и този, който ви е обидил?
10. Често ли се наблюдава промяна в настроението ви?
11. По време на спор, променя ли се тембъра на гласа ви с несвойствени ниски или високо тонове?
12. Лесно ли е да ви изкарат от нерви?
13. Дори вкусната храна ли не е способна да оправи лошото ви настроение?
14. Често ли се дразните, когато не ви разбират?