Мъжествен или женствен характер имате? 1. Ако ви се предостави възможност, обичам да свиря първа цигулка в обществото. Да; Не; Колебая се; 2. В затруднено положение, търся подкрепата на най-близкия си човек. Да; Не; Колебая се; 3. За всяко нещо, мога с лекота да вземам решение. Да; Не; Колебая се; 4. В мен лесно може да бъде предизвикано състрадание. Да; Не; Колебая се; 5. Умея да отстоявам авторитета си. Да; Не; Колебая се; 6. Грижа се за външността си и това ми прави удоволствие. Да; Не; Колебая се; 7. Обикновено се старая да се приспособя към обстоятелствата, а не да действам по първоначални подбуди. Да; Не; Колебая се; 8. Понякога кокетнича с представителите на противоположния пол. Да; Не; Колебая се; 9. Притежавам голяма психическа сила и независимост в действията си. Да; Не; Колебая се; 10. Винаги нося със себе си огледалце. Да; Не; Колебая се; 11. Мога не само да помня обидата, но и да платя със същата монета. Да; Не; Колебая се; 12. Не проявявам самообладание и не умея да бъда хладнокръвен във всяко едно положение. Да; Не; Колебая се; 13. Смятам, че любовта е съкровено чувство, което не се нуждае непременно от показност. Да; Не; Колебая се; 14. Романтичен съм. Да; Не; Колебая се; 15. Характерът ми прилича, на този на баща ми. Да; Не; Колебая се;