Има ли бъдеще връзката ви? 1. Настроението ми се разваля най-често вкъщи. Да; Не; 2. В нашата връзка всяка дреболия води до кавга. Да; Не; 3. Когато ми се случи неприятност, аз се чувствам сам (а). Да; Не; 4. По е приятно свободното време да прекарваме заедно. Да; Не; 5.Не обичам да споделям своите проблеми. Да; Не; 6. Когато ми е зле партньора ми става изключително нежен. Да; Не; 7. Не съм чул(а) обидна дума. Да; Не; 8. Доставя ми удоволствие да се грижа за него (нея). Да; Не; 9. След сватбата любовта затихва. Да; Не; 10. Партньора ми винаги е нежен(а) с мен. Да; Не; 11. Всичките ни кавги завършват с примирие. Да; Не; 12. Помним първата си среща? Да; Не; 13. Партньора винаги е готов да ме подкрепи в труден момент. Да; Не; 14. Почти всички приятели (приятелки) на партньора ме харесват и мен. Да; Не; 15. Партньора не споделя моите грижи. Да; Не; 16. Предпочитам да се срещам сам(а) с приятелите. Да; Не; 17. Партньора ми се отнася с пренебрежение към заниманията ми. Да; Не; 18. С партньора ми оценяваме постъпките почти винаги еднакво. Да; Не; 19. Имаме много общи интереси и занимания. Да; Не; 20. Няма да променя навиците си заради партньора? Да; Не; 21. Имам повече задължения, отколкото права. Да; Не; 22. Връзката ограничава свободата ми; Да; Не; 23. Не трябва да се правят компромиси. Това води до зависимост. Да; Не; 24. Дразни ме това, че всички разчитат на мен. Да; Не; 25. Не очаквах, че една връзка може да отнема толкова сили и енергия. Да; Не; 26. Секса помага за добрите отношения. Да; Не; 27. Не мога да се съобразявам с настроението на партньора. Да; Не; 28. Рядко вкъщи пренасям проблемите от вън. Да; Не; 29. Ако връзката не върви по добре да се разделим. Да; Не; 30. Приятеля (приятелката) ми ме разбира като никой друг. Да; Не;
Не;
Да;